Srčna komunikacija in odnosi z javnostmi​

promocijski vzorec - knjiga: Radost življenja

Vzorec Medijskih objav

Objava članka o knjigi Radost življenja založbe Iskanja, v reviji METROPOLITAN

Za medijske objave najprej pripravimo povzetek knjige, katerega razdelimo na več samostojnih celot, ki jih uporabimo za vsebinske objave pri različnih medijih (portalih, revijah in raznih organizacijah ali društvih, ki zaradi podobnih ali enakih interesov okupljajo večje število ljudi, katere bi zaradi življenjskega sloga zanimale tudi knjige, ki jih promoviramo.

Za ohranjanje prisotnosti v medijskem prostoru, knjigo lahkp vedno znova aktualiziramo s povezovanjem le-te z aktualnimi tematikami iz vsakdanjega življenja, in tudi z intervjuji oseb, ki so kakorkoli povezani z vsebino knjige (npr.: Slovensko tibetansko društvo, Fundacija Palpung Jelša ipd. Promociji vsake knjige pristopamo individualno, glede na tematiko.)

Za članek, ki sem ga pripravila za  Radost življenja še pride nekaj objav iz drugih medijev. Zaenkrat imam obljubljeno objavo na portalu in reviji Navdihni.me (enkrat novembra), v kratkem pa tudi na Sensa.si. 

Vzorec Facebook objav

Zavestno delovati pomeni prevzeti odgovornosti za to, kar mislimo, da smo – kako doživljamo sebe in svet in kako v zvezi s tem delujemo.  🍀Ko pa spoznamo svojo resnično naravo, ki je pod lažnimi maskami naših predstav in prepričanj lahko spoznamo neskončni ustvarjalni potencial, katerega vsi nosimo v sebi. ❤🙏
https://www.iskanja.si/knjige/radost-zivljenja.html

#zalozbaiskanja #radostzivljenja #meditacija #yongeymingyur

📖Radost življenja📖 je osupljiv dosežek, razsvetljujoča vizija znanosti budizma in priročnik za spreminjanje našega uma, telesa in življenja.🙏
https://www.iskanja.si/knjige/radost-zivljenja.html

#zalozbaiskanja #radostzivljenja #meditacija #yongeymingyur

📖Izkušnja izhaja iz namena. Kjerkoli smo, karkoli počnemo, moramo prepoznati svoje misli, čustva in zaznave kot nekaj naravnega. Izkušnje ne zavrnemo in ne sprejmemo, le opazimo jo in ji pustimo oditi. Če tako vztrajamo, bomo postopoma ugotovili, da lažje obvladujemo situacije, ki so bile za nas včasih boleče, srhljive ali žalostne. Odkrili bomo občutek zaupanja, ki ne izvira iz arogance ali ponosa. Spoznali bomo, da smo vedno v zavetju, vedno varni in vedno doma.📖
https://www.iskanja.si/knjige/radost-zivljenja.html

#zalozbaiskanja #radostzivljenja #meditacija #yongeymingyur

Ali lahko obudite spomin na počutje, ko vas je neznana mimoidoča oseba prijazno pogledala in se vam nasmehnila? 😊 Kako ste se takrat počutili? 🍀 Verjetno prijetno in povezano s svetom. Ali ste kdaj tudi sami namenili nasmeh ali topel pogled tujcu, ki vam je prišel nasproti? 

Moderna znanost dokazuje, da so čustva nalezljiva. Kaj pa, če bi se odločili, da med sprehodi sejemo nasmeške, tople poglede in prijazne besede? Si predstavljate, kako bi bilo, če bi vsak dan zavestno širili virus dobrih vibracij in počasi, počasi, nalezli cel svet. Pri tem ne pozabimo, da kamor gre pozornost tam gre tudi energija. Zato pozor, katerim virusom namenjamo svojo ljubečo pozornost) 🍀
https://www.iskanja.si/knjige/radost-zivljenja.html

#zalozbaiskanja #radostzivljenja #meditacija #yongeymingyur

Verjetno ste že velikokrat slišali ali prebrali, da nobena stvar sama po sebi ni slaba ali dobra. Pa vendar, vsem doživetem dodajamo predznak, ker smo skozi življenje razvili sistem prepričanj in predstav o tem, kaj je dobro in kaj ni dobro za nas. Da preprosto opazujemo svoje misli brez čustvenih odzivov je potrebno urjenje. 🧘‍♀️ Meditacija je pravo orodje, ki nam pomaga pri tem, da se odvadimo od stresa, ki ga povzročajo določena čustvovanja. 🧘‍♀️ Pri meditaciji smo varni, saj v kontroliranem okolju lahko preprosto opazujemo svoje misli in čustva, ki se za njimi prebudijo. Ko dosežemo stanje, v katerem lahko samo opazujemo misli, brez odzivov, smo v zavestni prisotnosti svojega resničnega bistva in jasnosti. 🧘‍♀️
https://www.iskanja.si/knjige/radost-zivljenja.html

#zalozbaiskanja #radostzivljenja #meditacija #yongeymingyur

Mogoče lahko prelisičimo sebe in celo verjamemo, da stvar deluje, a vesolje ne moremo prelisičiti. 🌟 Vesolje vedno vé, kaj nas poganja in kakšne so naše namere. Zato, ne odlašajmo z raznimi izgovori in bodimo iskreni sami s seboj in svetom. Najprej pa bodimo v stiku s svojimi čustvi, da ozavestimo, kaj je pod površjem naših odzivov. 🙏❤
https://www.iskanja.si/knjige/radost-zivljenja.html

#zalozbaiskanja #radostzivljenja #meditacija #yongeymingyur

Vse prevečkrat je meditacija napačno interpretirana in se jo marsikdo ne loti, ker misli, da je preveč komplicirana. 🧘‍♀️ Prisluhnite, kaj pravi o tem @Yongey Mingyur Rinpoche. 🧘‍♀️🙏

Kaj več o praksi meditacije, pa v prevodu njegove knjige
📖Radost življenja. 📖
https://www.iskanja.si/knjige/radost-zivljenja.html

#zalozbaiskanja #radostzivljenja #meditacija #yongeymingyur

Vzorec elektronskega sporočila

Elektronsko sporočilo – mailingi

K pisanju elektronskih sporočil pristopamo individualno, v odvisnosti od tematnike. Pišemo jih kot bi se pogovarjali s prijateljem, na osebni način, iskreno in navdihujoče.

Vsaka knjiga je sestavljena iz delov, na katere se vedno lahko osebno navežemo in ustvarimo več različnih elektronskih pisem s sporočili, v katerih se lahko vsakdo najde. Takih zgodb, ki jih ljudje radi prebirajo, nikoli ne zmanjka.

Druga vrsta elektronskih sporočil je namenjena obveščanju baze o prihodu nove knjige iz tiska, izidu in prednaročilu. Kombinirana uporaba obeh oblik elektronskih sporočil nam omogoča, da ohranjamo dolgoročno in konsistentno povezavo s svojo lastno dragoceno bazo sledilcev.

Ali kaj meditirate? Ste kdaj tudi sami preizkusili prakso meditacije? 

O tem, kako koristna je meditacija, ste zagotovo že kje slišali ali prebrali. Ni skrivnost, da meditacija prinaša mnoge koristi za človeka, danes, morda še bolj, kot kdajkoli prej. 

Tudi sama se spravljam k meditaciji že kar nekaj časa, a vendar mi ne uspe, ker me vedno prehitijo drugi opravki. Se v tej in podobnih razlagah, kje prepoznate? Ali se zavedate, kako kreativni postanemo pri iskanju izgovorov, da bi zares naredili kaj zase. Če ste kdaj imeli pomisleke, da je meditacija prezahteven projekt za vas, se zavedajte, da je to le eden izmed izgovorov, da ostanete tam, kjer ste, v nenehni telesni napetosti in kaosu v glavi. 

In, kje lahko dobite najbolj verodostojne napotke kot pri mojstru, ki pripada kulturi, ki meditacijo uporablja že več kot 2.000 let. Medtem pa je tudi sodobna znanost dokazala konkretne in merljive rezultate, ki jih prinaša meditacija. 

Kaj je meditacija in, kako nam lahko pomaga lahko iz prve roke izvemo v knjigi Radost življenja, ki sta jo napisala Yongey Mingyur Rinpoče, zvezda novega rodu tibetanskih budističnih mojstrov, in Eric Swanson, avtor knjižnih uspešnic, ki je uradno sprejel budizem leta 1995. 

Yongey Mingyur Rinpoče nas z odkritimi in pogosto humornimi opisi svojih osebnih težav pouči o resnični radosti do življenja, ki izhaja iz naše notranjosti. Zelo izvirno in dostopno prepleta načela tibetanskega budizma, nevroznanosti in kvantne fizike. Pokaže nam, kako z uporabo osnovnih meditacijskih praks lahko odkrijemo poti skozi vsakodnevne probleme ter spremenimo ovire v priložnosti za spoznanje neomejenih zmožnosti našega uma.

Želimo vam prijetno, koristno in navdihujoče branje.

Mirela Smajić – Aleksandar Arsov
Kregarjeva 1 8250 Brežice

+386 31 536 903 Mirela

+386 40 731 169 Aleksandar