Srčna komunikacija in odnosi z javnostmi​

Drugi o nas

Natalie Cvikl

Kot glavna urednica revije in portala Navdihni me, ki ga izdaja naše podjetje Insights, družba za odkrivanje in razvoj potencialov, ter kot bivša predsednica Slovenskega društva za odnose z javnostmi sem Mirelo vedno opazovala z dveh vidikov: prvi je bil pisateljski, če hočete novinarski, kot pripovedovalko zgodb; drugi je bil njen strokovni odnos, srčnost, odzivnost in sposobnost povezovanja ciljev naročnika s pripravljenimi vsebinami. V preteklih treh letih sem opazila, kako je zrasla – in to na obeh področjih. Njena iskrena želja podpreti tiste, s katerimi sodeluje, in pa intuitivno doprinesti k boljšemu svetu, me osupneta in prebudita otroka v meni. Tistega igrivega, iskrivega, radovednega. Tistega, ki verjame v dobro v ljudeh in pozitivne spremembe. Zelo rada sodelujem z njo in upam, da bo naše pisanje navdihujočih zgodb trajalo še dolgo. –

Natalie Cvikl Postružnik, φ Insights d.o.o. https://navdihni.me/

Anže Jereb

Aleksander je bil nepogresljivi clen nase ekipe, saj je razen kreativnosti, zaradi svojih izkusenj vedno znal najti optimalno produkcijsko resitev.

Regional Executive Creative Director Ukraine & Central Asia pri BBDO Worldwide

Dušan Enova

Srečati se z Mirelo je prijetno doživetje, sodelovati z njo je pa poklon, ki ga življenje ne podari vsak dan in vsakomur. Po tej izkušnji nisi več isti, saj imaš v globini srca občutek, da se te je preko nje dotaknila Boginja.

Dušan Enova, klinični psiholog, fizioterapevt, umetnik in predsednik Društva za pomoč z umetnostjo Lotisa

Lenka Puh

Aleksandar je že od prvem vstopu v prostor Etri skupnosti osvetlil prostor z energijo in kreativnostjo. Skozi čas je vse več postal vpet v projekte, v katerih smo širiti načela Dobro z dobrim. Bil je gonilna sila pri razmišljanju in grajenju novih inovativnih pristopov reševanja družbenih izziva ravno na področju informiranja, kjer je kot sokreator projektov iskal rešitve s svojim inovativno drugačnim pristopom. Lenka Puh, Direktorica in ustanoviteljica Jazon d.o.o.

Biljana Dušić

Sodelovanje z Mirelo? Naj naštejem le vtise: toplo in učinkovito, nasmejano in odgovorno, milo in zrelo. Tako si predstavljam sodelovanje ljudi, ki potujejo – sicer po različnih potkah – v isto smer. V smer Luči.

Biljana Dušić, dr. medicine in svetovalka ajurvedske medicine http://www.aditi.si/

Barbara Vodnik

Moje izkustvo z Mirelo je odeto v toplino njene izjemne predanosti in srčnosti. Iz nje veje profesionalnost, izbranost misli, besed in dejanj, ki te osvojijo, nagovorijo in spodbudijo v raziskovanje novega, neznanega. Svežina njene neizmerne razgledanosti ter barvite, nesebične mnogostranosti, človeku daje občutje domačnosti, pravih usmeritev in zanesljive podpore na poti do lastnega udejanjanja. Sodelovanje z Mirelo je preprosto pravljično in nenadomestljivo. Hvala Mirela za vse in obilo uspeha na tvoji novi poti. Srčno priporocam!

Barbara Vodnik, sopranistka in glasbena pedagoginja s specialnimi glasbenotehničnimi in glasbenoterapevtskimi znanji, Voce divina d.o.o.

Aleksandra S. Kelc

Mirela je zelo odprta in srčna oseba. Da ti občutek, da si pri njej zmeraj sprejet. Je dobra sogovornica, ki ti prisluhne z navdušenjem. Spodbudi te, da ustvarjaš, ideje izvedeš in jih deliš z drugimi. Hvala iz srca draga Mirela za darilo, ki si.

Aleksandra S. Kelc avtorica knjig, fotografinja in slikarka https://www.aleksandrakelc.si/

Nataša Zupanc

V času internetov in instant sporočil in bližnjic vseh vrst še obstajajo ljudje, kot je Mirela, ki promovirajo poglabljanje v teme, ki zadevajo družbo in vsakega od nas, našo osebno in skupno prihodnost, kar zmorejo omogočati zgolj knjige.

Nataša Zupanc, novinarka

Vid Legradić

Z Mirelo sva se spoznala ob izdaji moje prve knjige, ki sem jo na njeno povabilo predstavil v Konzorciju Mladinske knjige v Ljubljani. S svojo pozitivno energijo in praktičnimi nasveti mi je pomagala pri spoznavanju pristopov k trženju mojega knjižnega dela.

Vid Legradić avtor knjig, popotnik in turistični vodnik http://www.travid.si/

Mirela Smajić – Aleksandar Arsov
Kregarjeva 1 8250 Brežice

+386 31 536 903 Mirela

+386 40 731 169 Aleksandar